Elismeréseink:

Magunkról

Integrált kommunikációs ügynökség vagyunk. Legyen szó egy termék bevezetéséről, a vállalati arculat felépítéséről, egy krízishelyzet kezeléséről, nálunk mindenki találhat jó ötleteket és kreatív megoldásokat. Rugalmas árazási rendszerünk nemcsak nagyvállalatoknak, hanem a kis- és közepes vállalkozásoknak is elérhetővé teszi szolgáltatásainkat.

Tulajdonosunk és munkatársaink megrendelői oldalon szerzett szakmai és vezetői tapasztalattal, felsőfokú angol és német nyelvismerettel, továbbá a magyar és nemzetközi médiában szerzett szakma jártassággal rendelkeznek.

Legfontosabb értékeink: gyorsaság, pontosság és rugalmasság. Ezek az értékek az ügyfeleink számára is kézzelfoghatóak, ügyfeleinket a Salesforce.com CRM-rendszer használatával szolgáljuk ki, munkatársaink a legfejlettebb hazai és nemzetközi megoldásokat alkalmazzák.

A társaság 2010. szeptember 15-ével csatlakozott a svájci Shepard Fox nemzetközi ügynökségi hálózathoz, amelynek révén 32 európai, ázsiai és dél-amerikai nagyvárosban van jelen.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ügynökség az elmúlt években több alkalommal is bekerült a hazai TOP10 PR ügynökségek közé és számos rangos szakmai díj (PR Prizma, Sándor Imre Díj) birtokosa.

Szolgáltatások

Referenciáink