Magunkról

Az LA Communications Tanácsadó Kft.-t (rövidítve: LACOM) 2008-ban családi vállalatként alapította két magánszemély, a tulajdonosi kör 2011-ben egy befektetési vállalkozással bővült.  A társaság 100 százalékban magyar vállalkozás, amely kiterjedt és naprakész média kapcsolati tőkével bír.

Tulajdonosaink és munkatársaink megrendelői oldalon szerzett szakmai és vezetői tapasztalattal, felsőfokú angol és német nyelvismerettel, továbbá kétnyelvű nemzetközi újságírásban szerzett szakma jártassággal is rendelkeznek. A társaság a pénzügyi szolgáltató szektor meghatározó PR-ügynökségévé nőtte ki magát, amely megvetette lábát a vegyipari,a telco és az FMCG szektorban is.

Legfontosabb értékeink: gyorsaság, pontosság és rugalmasság. Ezek az értékek az ügyfeleink számára is kézzelfoghatóak, amihez a XXI. század technológiáját alkalmazzuk: ügyfeleinket a Salesforce.com CRM-rendszer használatával szolgáljuk ki, tanácsadóink fejlett technikai eszközökkel - iPhone, laptop, mobil-internet kapcsolat - dolgoznak.

Az ügynökség produkciós irodája lehetővé teszi, hogy grafikai, webtervezési és mozgókép-gyártással kapcsolatos szolgáltatásokat is kínáljon. Így a tervezéstől a kivitelezésig mindent egy helyen kaphatnak meg ügyfeleink.

A társaság 2010. szeptember 15-ével csatlakozott a svájci Shepard Fox nemzetközi ügynökségi hálózathoz, amelynek révén 14 európai országban és Kína több városában van jelen.

Büszkék vagyunk arra, hogy a LACOM 2011-ben bekerült a Kreatív Magazin TOP 20 magyar PR-ügynöksége közé.